pühapäev, 24. september 2017

HAKKLIHARULL

Nüüd võiks tortide vahel ka ühe soolasetoidu ette võtta.

Koostisosad:
1kg hakkliha (soovitavalt 50% veise ja 50% sea)
2 muna
2tl soola
1tl mustapipart
1 tass riivsaia
1tl küüslaugupulbrit
till
petersell
peekoniviilud

Sega hakkliha ühtlaseks massiks.
Vormi hakklihamass fooliumil nelinurkseks nn põhjaks.
Lao hakkliha peale singiviilud, nende peale juustuviilud ja siis hakitud tilli-petersellisegu.
Keera hakkliha fooliumi abil rulli.
Aseta teise fooliumi peale peekoniviilud ja sellele hakkliha rull.
Keera fooliumi abil hakkliharull peekoniviiludega rulli.
Ära fooliumit eemalda vaid mässi see ilusti ümber hakkliha rulli.
Küpseta rulli 180kraadi juures 25 minutit, 250 kraadi juures 25 minutit, et peekon ilusti pruunistuks.
Võta rull ahjust ja lase veidi seista.

Kommentaare ei ole: